Waarom je nooit een ambulance moet bellen

Een ambulance bellen is een enge gedachte. In films en tv-programma’s zien we het medische voertuig vaak als een onheilspellende voorbode van onheil, die de naderende dood en lijden inluidt. In het echte leven is het bellen van een ambulance echter een noodzakelijke voorzorgsmaatregel voor iedereen die zich in een risicovolle situatie bevindt. Het probleem is dat mensen geneigd zijn een ambulance te bellen in risicovolle situaties. Daardoor zijn er veel gevallen waarin ambulances onnodig werden opgeroepen. Dus hier is waarom je nooit een ambulance moet bellen…

Als je geen ambulance nodig hebt, bel er dan ook geen

Een ambulance bellen is een ernstige zaak, en in sommige gevallen is het echt nodig. De beste manier om de situatie te benaderen is echter niet om een ambulance te bellen, maar om andere middelen te gebruiken die goedkoper en efficiënter zijn. Bepaal eerst en vooral de ernst van de situatie. Veel mensen bellen een ambulance omdat ze pijn hebben, maar de pijn kan gemakkelijk met andere middelen worden behandeld. Als je een vriend of familielid hebt met een medische achtergrond, kunnen zij bepalen of je medische hulp nodig hebt. Als je een EHBO-doos hebt, kun je die ook gebruiken om te bepalen wat je situatie is. Als je geen toegang hebt tot een van deze middelen, kun je proberen een hotline zoals 911 te bellen. Als u na dit alles nog steeds denkt dat u een ambulance moet bellen, ga dan uw gang, maar controleer of er geen efficiëntere optie is.

Ambulances zijn duur en verspillen tijd.

De prijs van een ambulancerit varieert, maar het kan ongeveer 1.200 dollar kosten. Zelfs als je een ziektekostenverzekering hebt, kunnen de kosten van de rit extreem hoog zijn. De prijs van een ambulancerit is zo duur omdat er voortdurend veel vraag is naar medische voertuigen. Mensen bellen ambulances voor elke situatie, wat leidt tot veel tijdverlies. Naast de prijs zijn ambulanceritten vaak onnodig. Veel mensen bellen ambulances omdat ze zich zorgen maken over het wachten op een rit naar huis vanuit het ziekenhuis of een rit naar de dokterspraktijk. Hoewel het begrijpelijk is dat mensen zo snel mogelijk naar hun bestemming willen, is het beter om wat langer te wachten en veel geld te besparen.

Je kunt langer wachten op een ambulance dan op een Uber/cabine.

Het lijkt wel of er elk jaar een nieuwsbericht is over iemand die uren en uren op een ambulance heeft gewacht. In veel gevallen zijn deze verhalen begrijpelijk. Maar in andere gevallen worden ambulances onnodig opgeroepen. Als je bijvoorbeeld een auto-ongeluk hebt, hoef je geen ambulance te bellen. Je kunt een Uber of een taxi nemen en zelf naar het ziekenhuis gaan. Ook als u een hartaanval heeft, kunt u wachten op een ambulance. U kunt een Uber of een taxi bellen, zelfs als u in niemandsland bent. Wachten op een Uber of een taxi kost aanzienlijk minder dan wachten op een ambulance. Bovendien brengt de Uber/taxichauffeur je rechtstreeks naar het ziekenhuis, wat zeker efficiënter is.

Een ambulance bellen is een laatste redmiddel.

De ambulance is geen wondermiddel voor alle gezondheidsproblemen. Ambulances zijn uitgerust met enkele levensreddende medische apparaten, maar ze worden meestal gebruikt om patiënten naar het ziekenhuis te vervoeren. Het eerste wat je moet doen als je denkt dat je medische hulp nodig hebt, is bepalen of je situatie een ambulance vereist. Als u een rit naar het ziekenhuis of een arts nodig hebt, moet u een Uber/cabine gebruiken. Als u zich in een situatie bevindt waarin onmiddellijke medische hulp vereist is, is een ambulance altijd de juiste keuze. In deze situaties zijn wachttijden irrelevant. Als je een dringende medische aandoening hebt, zal wachten op een Uber/cabine niet helpen. Als uw gezondheid in gevaar is, zoek dan onmiddellijk hulp, en als u moet kiezen tussen een Uber/cabine en een ambulance, kies dan voor de ambulance.

Conclusie

Het bellen van een ambulance is een ernstige zaak, maar het is belangrijk om het correct te gebruiken. Als je een ernstige medische aandoening hebt, moet je er natuurlijk een bellen, maar de meeste andere keren moet je het vermijden. Ambulances zijn duur en verspillen je tijd. Neem in plaats daarvan een lift naar het ziekenhuis of gebruik een Uber/cabine. Als je toch een ambulance moet bellen, zorg er dan voor dat het voor iets ernstigs is en dat er geen goedkopere optie is. Als je een ambulance belt voor een klein probleem, zal je er waarschijnlijk voor moeten betalen.